Agrarische Service Kruiger (ASK)

Agrarische Service Kruiger is gespecialiseerd in het reinigen van pluimveestallen. Om de urenadministratie zo efficiënt mogelijk in te richten hebben wij een app ontwikkeld waarmee de urenbriefjes digitaal afgetekend kunnen worden en op deze manier niet zo snel meer kwijt kunnen raken.

Stalreiniging is een belangrijk onderdeel binnen de agrarische sector, aan hygiëne wordt steeds meer aandacht besteed. Het kwalitatief en consequent reinigen van stallen draagt bij aan de gezondheidsstatus van dieren. Een goede gezondheid betekent betere productieresultaten en dus meer opbrengsten. Agrarische Service Kruiger is gespecialiseerd in het reinigen van pluimveestallen.

Joost Kruiger van Agrarische Service Kruiger kwam bij ons met de vraag of wij een app konden ontwikkelen waardoor het voor hem gemakkelijker werd om zijn administratie efficiënt in te richten. Een leuke uitdaging waarvoor we een maatwerkoplossing voor hebben bedacht.

Op basis van het Symphony framework hebben we een app ontwikkeld waarmee de urenregistratie bijgehouden kan worden. In plaats van het aftekenen van urenbriefjes kunnen de uren nu afgetekend worden in de app op een tablet. De praktijk wijst uit dat urenbriefjes vaak kwijt raken, met een tablet is dit toch niet zo snel het geval. Na aftekening krijgt de klant het urenbriefje automatisch in de e-mail.

Door de koppeling met de webapplicatie is het ook gemakkelijk om een overzicht van de gewerkte uren te bekijken.

Heb je ook een idee voor een app? Neem dan eens contact met ons op. Wellicht kunnen we iets voor je betekenen.

Oplevering:

Overzicht van ons werk