Athletes in Action

Athletes in Action is een beweging van christelijke sporters. Zoals toegewijde supporters niets liever zien dan hun favoriete held in de schijnwerpers, zo geven zij om de podiumplek en de eer van Jezus. Het is hun missie om de sportwereld te bereiken met het christelijke evangelie.

De nieuwe website van Athletes in Action is het resultaat van een goede samenwerking: Rik Bakker tekende voor het ontwerp, Athletes in Action heeft intern iemand op de ontwikkeling van het ‘Mijn AIA’-gedeelte gezet en wij hebben de technische realisatie van de voorkant op ons genomen.

Doordat de website gebruik maakt van het Open Source CMS WordPress is het voor Athletes in Action gemakkelijk om de website te onderhouden. Elke pagina kan modulair opgebouwd worden met elementen. Zo is elke pagina naar eigen smaak in te richten.

De website bevat verschillende paginatypes, zo zijn er overzichtspagina’s voor blogs, kalender-items en medewerkers ontwikkeld. Het overzicht met evenementen bevat een filterfunctie zodat er gemakkelijk naar evenementen gezocht kan worden.

We hebben een aantal leuke (hover-)effecten in de website gestopt, in combinatie met de vormgeving geeft dit de website een moderne, frisse uitstraling. Het eindresultaat is een website die perfect aansluit bij de identiteit van Athletes in Action.

Bezoek website:
www.athletesinaction.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk