De Leidinggroothandel (Drukwerk)

Ontwikkeling en ontwerp van een nieuwe brochurelijn, afdalend vanaf corporate niveau, via branchefolders en productgroepfolders naar productsheets, inclusief tekst en fotografie.

Voor De Leidinggroothandel verzorgt SQUID Media de complete nieuwe brochurelijn. Daarnaast ontwikkelden we voor deze klant allerlei drukwerk: diverse advertenties, briefpapier, visitekaartjes, kalenders, pennen, stickers, een offline productcatalogus (boekje), bureauonderleggers, rollbanners, banieren (vlaggen), de belettering van een zuil voor het pand, dekzijlen voor de vrachtwagens en de belettering van het overige wagenpark.

Wij verzorgen en begeleiden alle onderdelen van alle producten, vanaf het uitdenken van het concept tot het uitwerken in vormgeving, het verzorgen van fotografie, het briefen van tekstschrijvers en het aanleveren en aansturen van het drukwerk.

Ook online hebben we het nodige voor De Leidinggroothandel gemaakt, zoals een digitale handtekening (e-mail). Bekijk ook de website die we voor De Leidinggroothandel hebben ontwikkeld.

Kortom: Bij SQUID Media kan je terecht voor écht alles op het gebied van drukwerk visuele communicatie!

Oplevering:

Overzicht van ons werk