De Schutse VPTZ

Zorg, persoonlijke aandacht en liefde zijn belangrijk in een mensenleven. En misschien wel het belangrijkst in onze laatste levensfase. Daarom biedt stichting De Schutse persoonlijke zorg aan mensen met een beperkte levensverwachting.

Stichting De Schutse levert al jaren een waardevolle bijdrage aan vrijwillige palliatieve terminale zorg in Noordoost-Groningen. Dat doen zij met veel toewijding in hun hospice en in de thuissituatie.

Wij hebben de technische ontwikkeling van deze responsive website verzorgd, Sven Schriever tekende voor het ontwerp.

Op de website wordt in tekst en beeld duidelijk uitgelegd wat de Schutse voor mensen in de laatste fase van hun leven kan betekenen. Wij hebben een aantal SEO-teksten geschreven zodat de website ook in zoekmachines als Google snel naar voren komt.

De organisatie van De Schutse draait op vrijwilligers en kan bestaan dankzij giften. Daarom hebben wij een formulier in de website geïmplementeerd waarmee bezoekers een donatie kunnen doen.

Voor de vrijwilligers is er een intranet gedeelte ontwikkeld waar zij informatie kunnen vinden. Daarom hebben we de website beveiligd met een SSL-certificaat. Dit SSL-certificaat zorgt er trouwens ook nog eens voor dat de website beter scoort in Google.

Heb jij ook specifieke wensen met betrekking tot je website, zoals een SSL-certificaat, voor zoekmachines geoptimaliseerde teksten of specifieke formulieren? Neem dan contact op, we regelen het graag voor je!

Oplevering:

Overzicht van ons werk