DePrint Winsum

Copyshop DePrint Winsum is zeer veelzijdig in het aanbod van diensten. Natuurlijk kan je er van alles laten printen of kopiëren, maar ook voor het drukken van bijvoorbeeld canvas schilderijen of muismatten ben je bij DePrint aan het goede adres!

Voor onze collega-creatievelingen uit Winsum mochten we een nieuwe website ontwikkelen. De vormgevers van DePrint verzorgden zelf het ontwerp voor de website, wij adviseerden vanuit onze expertise als webdesigners en verzorgden de technische realisatie.

Op deze kleurrijke, responsive website is het voor een bezoeker snel duidelijk welke diensten DePrint Winsum aanbiedt. Door het uitgebreide productoverzicht is de gewenste informatie snel te vinden. Daarnaast bevat de website een weblog voor acties, nieuws en updates. Gerealiseerde projecten kunnen in het portfolio worden geplaatst.

De sidebar kan per pagina eenvoudig worden gevuld met acties, openingstijden, adresgegevens, relevante informatie of het laatste nieuws.

Producten, projecten en weblogberichten kunnen eenvoudig worden voorzien van een fotoalbum.

De website maakt gebruik van het Open Source CMS WordPress, hiermee is het voor de medewerkers van DePrint Winsum gemakkelijk om de website te onderhouden.

Wil je ook een nieuwe, responsive website? Neem contact op!

Bekijk website
www.deprint.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk