Dick Norg Smederij en Tuintechniek

Dick Norg Smederij en Tuintechniek is een VCA gecertificeerd bedrijf dat vakmanschap levert met twee specialiteiten onder één dak.

Al in het najaar van 2011 hebben we de vorige website van Dick Norg opgeleverd, het werd dus onderhand wel weer tijd voor een nieuwe website met een fris ontwerp en met techniek die bij deze tijd past.

Bij de ontwikkeling van deze nieuwe website hebben we extra veel aandacht besteed aan het conceptueel ontwerp. Welk element moet waar een plek krijgen en hoe zorgen we ervoor dat een bezoeker gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt? Het grafisch ontwerp hebben we aan laten sluiten bij de al bestaande huisstijl.

Het resultaat is een rustig ogende website waarop een bezoeker een goede indruk kan krijgen van het bedrijf. Daarnaast ligt er een goede focus op het webshop gedeelte. We hopen dat Dick hiermee een hogere omzet kan genereren uit de online verkoop.

De website is responsive ontwikkeld, hierdoor kunnen bezoekers ook op smartphones en tablets gemakkelijk informatie vinden en producten bestellen in de webshop.

Uiteraard is de website voorzien van een SSL-certificaat zodat bezoekers op een veilige manier de bestellingen af kunnen rekenen in de webshop.

Wil jij ook een goed ontwikkelde webshop waarin veel aandacht aan de belangrijke details is besteed? Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Website
www.dicknorg.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk