HOF Eventsupport & AV

De naam Hof is al jaren een gevestigde naam in en rondom Groningen. Opa Hof regelde al in de jaren 50 het geluid tijdens alle evenementen van de gemeente Groningen. In 1984 nam kleinzoon Bart Hof het stokje over.

Bart Hof levert dus al meer dan 30 jaar een grote bijdrage aan het “horen, zien en beleven” van evenementen in Stad, ommeland en ver daarbuiten. Sinds het begin van 2016 doet hij dat, samen met zijn team, onder de naam HOF Eventsupport & AV.

Bart benaderde ons voor het ontwikkelen van een nieuwe website. De responsive website onderscheidt zich door de strakke, moderne vormgeving en een heldere structuur. Een bezoeker kan zo gemakkelijk zijn weg vinden naar één van de diensten.

De website maakt gebruik van het Open Source CMS WordPress, hiermee is het voor Bart Hof gemakkelijk om de website te onderhouden.

Omdat het gebruik van geluid op websites niet gebruiksvriendelijk is hebben we ingezet op het visuele aspect. Bij binnenkomst toont de website direct een paginagrote geanimeerde foto. Hiermee krijgt een bezoeker direct een goede indruk van de diensten van HOF Eventsupport & AV. Ook op vervolgpagina’s hebben we gebruik gemaakt van bewegende beelden in de header.

HOF zit bovenop de actualiteiten en maakt veelvuldig gebruik van social media. Daarom toont de nieuwspagina naast nieuwsberichten ook de meest recente berichten van Facebook en Twitter.

Wil je dat jouw website ook datgene communiceert wat je wilt communiceren? Neem dan contact op, we helpen je graag!

Website:
www.hof.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk