Makelaardij Stenekes

Makelaardij Stenekes is een ervaren makelaar met zijn werkgebied in Noord-Nederland. De bestaande website kon een facelift gebruiken en SQUID Media is deze uitdaging aangegaan.

Een makelaarswebsite is niet compleet zonder aanbod van woningen. Een belangrijke wens van Makelaardij Stenekes was dan ook dat dit aanbod altijd actueel was zonder extra handelingen uit te voeren. Een koppeling met het Realworks CMS was dus nodig.

Speciaal voor deze makelaarswebsite hebben we nieuwe software ontwikkeld die deze informatie van Realworks inleest in een database, waarbij alle ingelezen informatie beschikbaar blijft. Op deze manier konden we handige filterfuncties bouwen, is er inzicht in alle relevante informatie van de woning en kan de gebruiker zelfs woningen met elkaar vergelijken.

De woningen worden op unieke wijze in beeld gebracht doordat alle informatie van de woning op één pagina beschikbaar is. Er hoeft dus niet onnodig genavigeerd te worden. Daarnaast biedt deze website de mogelijkheid voor bewoners om hun eigen verhaal over hun huis te plaatsen. Een optie die een grote makelaarswebsite niet biedt.

Ook is het inzichtelijk gemaakt welke woningen onlangs zijn verkocht. Makelaardij Stenekes is zelfs zo transparant dat hij precies vertelt hoe lang een woning te koop heeft gestaan voordat deze is verkocht.

Unieke opties:

  • Actueel woningaanbod
  • Aanbod filterfuncties
  • Ervaringsverhalen van bewoners
  • 2 of 3 woningen vergelijken in een informatie-overzicht
  • 1-pagina-ontwerp voor alle woninginformatie
  • Delen van woningen via social media

Website:
www.makelaardijstenekes.nl 

Oplevering:

Overzicht van ons werk