Marlan Solid Surface

Marlan is producent van Marlan Solid Surface, een hoogwaardige kunststof die op vele manieren toepasbaar is. Gevestigd in het Groningse Leek, maar met internationale allure. Voor Marlan hebben wij een nieuwe website ontwikkeld.

Marlan Solid Surface is een zogenaamd “door-en-door” materiaal. Het bestaat uit minerale vulstof die in kunsthars gebonden is en is daardoor volledig recyclebaar. Het is goed bestand tegen vrijwel alle chemicaliën, uitstekend te reinigen en zelfs na grondige verwaarlozing letterlijk weer als nieuw te polijsten. Marlan Solid Surface is onder andere gebruikt in het Parc des Princes stadion in Parijs, de Nieuwe Luxor in Rotterdam en de Ecolution van Wubbo Ockels.

Voor Marlan hebben wij in 2014 een website opgeleverd. Deze website functioneerde nog prima maar was wel weer toe aan een vernieuwingsslag. Nadat we de wensen met betrekking tot functionaliteit in kaart hadden gebracht hebben we de conclusie getrokken dat het praktischer is om een nieuwe website te ontwikkelen dan om de huidige te verbeteren. Het resultaat is een nieuwe website met een fris en modern ontwerp. Met efficiënte code en geschikt voor alle denkbare schermresoluties.

De website is in meerdere talen beschikbaar en toont de toepassingsmogelijkheden van Marlan en verschillende inspiratieprojecten. Het biedt ruimte aan alle denkbare producten en geeft een bezoeker achtergrondinformatie in tekst en beeld. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en een offerte of proefpakket aan te vragen. En uiteraard is de website beveiligd met een SSL-certificaat.

Bekijk de website hier:
www.marlan.com

Oplevering:

Overzicht van ons werk