Moritsz Schelwald Optiek

De keuze voor de juiste bril of contactlenzen kan soms moeilijk zijn. Moritsz Schelwald Optiek helpt je daarom graag door gedegen onderzoek en advies.

Voor Moritsz Schelwald Optiek hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Ook hebben we een fotoshoot begeleid en schreven we zoekmachinevriendelijke teksten.

In een eerder stadium is er door een andere partij een website ontwikkeld op basis van een standaard WordPress-template. De website zag er op het eerste gezicht gelikt uit en werkte ook wel redelijk, maar in dit template zitten oneindig veel opties en mogelijkheden die niet allemaal nodig zijn voor Moritsz Schelwald Optiek. Helaas werd de website door al deze mogelijkheden wel ontzettend traag. Bij nader inzien bleek de opmaak ook niet consistent en daarom werd het tijd om de website een make-over te geven.

Geïnspireerd door het standaard WordPress-template hebben we een ontwerp gemaakt en dit ontwerp hebben we vervolgens omgezet naar een maatwerk WordPress-template. Het resultaat is een website die perfect aansluit bij de wensen van Moritsz Schelwald Optiek en door de bezoeker snel en goed op elk device te bekijken is.

Naast het ontwerp en de technische realisatie hebben we ook een fotoshoot verzorgd om zo de bezoeker van de website een goed beeld te geven van het bedrijf. Binnen ons netwerk hebben we de meest geschikte fotograaf voor deze klus weten te vinden. Nadat wij een fotobriefing hebben gemaakt hebben we de fotoshoot op locatie begeleid.

Tenslotte hebben we de vindbaarheid van de website verbeterd door het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten.

Heb jij nou ook een WordPress website die geoptimaliseerd kan worden met een op maat gemaakt template? Wil je beter gevonden worden in Google? Neem dan contact op, we helpen je graag!

Bekijk website:
www.schelwaldoptiek.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk