Peter Kuil

Reinigingsbedrijf Peter Kuil verhelpt problemen aan de riolering, is specialist in schoonmaak en blinkt uit in specialistische reiniging. Dit doet zij voor bedrijven, particulieren en op evenementen.

De nieuwe website van Peter Kuil is tot stand gekomen in samenwerking met een derde partij. Zij verzorgden het ontwerp en schakelden ons in voor de technische realisatie.

Het resultaat is een website die er aan de voorkant prachtig uitziet en aan de achterkant leunt op ijzersterke techniek.

De website bevat veel informatie over de dienstverlening en nodigt de bezoeker op verschillende manieren uit om contact op te nemen. Zo is er bijvoorbeeld altijd een contactmenu in beeld. Via dit menu kan er in één klik telefonisch, via WhatsApp of via het invullen van een formulier contact worden opgenomen.

De website is ontwikkeld als een zogeheten WordPress multisite. Hierdoor is het mogelijk om satellietwebsites toe te voegen die gebruik maken van dezelfde techniek als de hoofdwebsite, maar waarbij de content helemaal opnieuw ingevuld kan worden. Een voorbeeld hiervan is de website ikwilschoontapijt.nl (binnenkort live).

Bekijk de website:
www.peterkuil.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk