Salmagundi Living

Salmagundi Living is een jong, eigenzinnig bedrijf met een bohemiën karakter. Zij combineert een passie voor authentieke meubels en kleurige woonaccessoires met een oprechte interesse in mensen en hun verhalen.

Voor Salmagundi Living heeft SQUID Media een nieuwe website met webshop ontworpen en deze vervolgens technisch gerealiseerd. Het ontwerp sluit goed aan bij de bohemiën identiteit van Salmagundi en de meertalige functionaliteit maakt dat de website goed te bekijken is voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

De responsive webshop is gebouwd met open-source-software WordPress in combinatie met WooCommerce. Betalen kan heel eenvoudig met iDeal of PayPal. Zodoende kun je vanuit je luie stoel, met je tablet of mobiele telefoon een uniek item kopen, en direct afrekenen.

Houd je van meubels met historie, geef je je interieur graag een industriële, vintage of brocante uitstraling of ben je op zoek naar een item om je huis verder te verfraaien, bezoek dan snel de webshop of kom eens langs!

Bezoek de website: 
www.salmagundi-living.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk