Shortlease Groningen

Shortlease Groningen is de partner op het gebied van tijdelijke mobiliteit voor de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Met een wagenpark van ongeveer 200 auto´s levert zij maatwerk leveren voor zowel personenauto´s als bedrijfswagens.

Voor Dallinga mobiliteitsbedrijven, een regionale speler op het gebied van mobiliteit en shortlease, hebben wij de nieuwe website ontwikkeld onder de zoekmachine-vriendelijk domeinnaam shortleasegroningen.nl.

In een eerder stadium is er door een andere partij een website ontwikkeld maar deze was zowel in techniek als in ontwerp verouderd. Op basis van het bestaande logo, hebben we daarom een nieuwe website ontwikkeld, van concept naar het grafisch ontwerp tot technische realisatie in WordPress tot oplevering.

In de website wordt een overzicht getoond van het aanbod van leaseauto’s met detailpagina’s en een call-to-action om een offerte op te vragen voor deze leaseauto. Ook hebben we een filter toegevoegd waarmee het aanbod van leaseauto’s gefilterd kan worden op verschillende eigenschappen, zoals merk, carrosserie, categorie, brandstof, etc. Leaseauto’s en filters kunnen in het CMS door deze klant zelf worden toegevoegd, aangepast en verwijderd.

Ook hebben we het mogelijk gemaakt dat het aanbod van auto’s automatisch en in huisstijl van de desbetreffende website, in andere websites kan worden geïntegreerd.

Heb jij nou ook een WordPress website die geoptimaliseerd of opnieuw ontwikkeld moet worden? En wil je beter gevonden worden in Google? Neem dan contact op, we helpen je graag!

Bekijk website:
www.shortleasegroningen.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk