Veenhuizen Boeit!

Veenhuizen. Een dorp in Drenthe dat in niets lijkt op andere dorpen. Een voormalige dwangkolonie waar meer dan honderd Rijksmonumenten getuigen van een uniek verleden.

Voor de stichting Veenhuizen Boeit heeft SQUID Media een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website is in 2013 gebouwd met het Open Source CMS Joomla en in september 2015 omgebouwd naar Open Source CMS WordPress. Toen is de website ook responsive gemaakt en uitgerust met een SSL-certificaat (https://…) voor beveiligde verzending van gegevens. SQUID Media verzorgt ook de hosting van deze website.

Naast het verschaffen van veel informatie over de gevangenis en de omgeving van Veenhuizen houdt de website de gebruiker op de hoogte van aankomende evenementen, locaties van de verschillende bedrijven binnen Veenhuizen, bezienswaardigheden en horeca-aangelegenheden.

Alle aangesloten bedrijven hebben een eigen profiel-pagina waar alles over het bedrijf te vinden is als openingstijden, locatie, afbeeldingen en overige informatie.

Website:
www.veenhuizenboeit.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk