Zonne-BTW

Zonne-BTW vraagt voor u eenvoudig en snel de BTW over uw zonnepanelen terug. Zonder kopzorg, zonder gedoe.

Met Zonne-BTW kan de betaalde BTW over de aanschaf van zonnepanelen terug gevraagd worden bij de Belastingdienst. De website informeert de bezoeker hoe dit in zijn werk gaat en roept op tot actie. Primaire doel van deze call-to-action-website is om bezoekers een aanvraag te laten doen.

Wij ontwierpen het logo en de website, en verzorgden de technische realisatie. Op de homepage wordt middels een infographic uitgelegd welke stappen er doorlopen moeten worden om de aanvraag te doen. In tekst en beeld wordt duidelijk gemaakt aan welke voorwaarden er moet worden voldaan. Ook komt de knop om direct een aanvraag te doen op een aantal strategische plekken terug.

Met de proefberekening kan een bezoeker snel en eenvoudig berekenen hoeveel geld er teruggevraagd kan worden. Het aanvraagformulier is uitgebreid, maar is zo ontworpen dat het overzichtelijk blijft en een bezoeker niet afschrikt.

Uiteraard is deze call-to-action-website responsive gebouwd zodat de aanvraag ook met een smartphone of tablet gedaan kan worden. De door ons ontwikkelde postcode-controle-plugin zorgt ervoor dat de adresgegevens automatisch worden ingevuld om het invullen nog makkelijker te maken.

Het eindresultaat is een frisse, moderne website waarin bezoekers informatie gemakkelijk en snel kunnen vinden en waarin zij opgeroepen worden om tot actie over te gaan.

Heb jij ook een duidelijk doel voor ogen en kun je daar wel een goede call-to-action-website bij gebruiken die mogelijke klanten aanzet tot actie? Neem dan contact op!

Bekijk website:
www.zonne-btw.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk