WordPress onderhoud

Omdat jouw website je lief is wil je dat er goed voor gezorgd wordt. Een periodieke update van het WordPress-CMS en de geïnstalleerde plug-ins is de beste manier om je website een beetje liefde te geven én veilig te houden. Veel van onze klanten laten deze updates door ons uitvoeren. Dan weten ze dat het goed gebeurt en kunnen zij zich focussen op dat waar zij goed in zijn!

WordPress brengt regelmatig updates uit ter verbetering van de techniek en de veiligheid van dit CMS. Sommige kleine updates worden automatisch geïnstalleerd, de grotere updates moeten handmatig gedaan worden.

Het up-to-date houden van een WordPress website is belangrijk, daarom bieden we dit onderhoud aan in een abonnementsvorm. We plannen de updates dan periodiek in, per kwartaal of halfjaar.

Wij maken van tevoren een back-up van de website, voeren de updates uit, en testen de website aansluitend. Mocht er iets niet goed meer werken dan repareren we dit direct.

Lukt het repareren niet meteen, dan zetten we eerst een back-up terug, zodat de website gewoon blijft functioneren. In een lokale omgeving voeren we de update alsnog uit, om vervolgens de ontstane problemen uitgebreid te onderzoeken en repareren. Wanneer we het probleem gevonden en verholpen hebben, voeren we dit door in de live-omgeving. Op deze manier heeft de bezoeker hier geen last van en blijft de website up-to-date en veilig.

De werkzaamheden plannen we per kwartaal of halfjaar in, zodat je hier als klant geen omkijken naar hebt. Je ontvangt van ons een berichtje wanneer je website bijgewerkt is. We bieden dit aan in 2 vormen:

  • kwartaalupdates WordPress en plug-ins, voor 295,00 per jaar
  • halfjaarupdate WordPress en plug-ins, voor 195,00 per jaar

Deze prijzen zijn exclusief btw.

Wil jij ook goed voor je website zorgen? Neem dan contact met ons op.