SQUID Media: sinds 1999

Ooit gestart vanuit een slaapkamertje, maar inmiddels droog achter de oren. Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen werken we met trots aan uiteenlopende projecten voor lokale en minder lokale organisaties, groot en klein.

Een vaste basis gecombineerd met flexibel inzetbaar personeel, zodat we altijd “the right man for the job” hebben. Daarnaast werken we regelmatig samen met een aantal vaste partnerbedrijven. Onze kennis en expertise baseren we dus op een brede groep professionals met wie we al jaren samenwerken en op wie we kunnen vertrouwen.

Onze klanten zijn soms lokale helden: Dick Norg, Gertjan Scholte-Albers: echte begrippen hier in het noorden. Maar we hebben ook internationale toppers in ons assortiment, zoals De van Ginkel-groep, Marlan Solid Surface Solutions en Remmers Transport. Zoals gezegd zijn we ontzettend trots op onze klanten. Stuk voor stuk inspirerende ondernemers!

Theo Salomons

Karlo Norg

Anna Mulder

Theo Doornbos

Ruud de Bruyn

Wi-Fi

Theo Salomons

Dit zou het kunnen zijn.

Onze man met een plan. Als directeur houdt Theo niet alleen z’n personeel in het gareel maar zorgt hij er ook voor dat alles op rolletjes blijft lopen qua projecten, planning, publiciteit en pinda’s.

Theo Salomons, Eindbaas
theo@squidmedia.nl | 06 30 40 08 87
×
Karlo Norg

Stukje hardlopen?

In een vorig leven was hij rapper, tegenwoordig rijmt ie met vorm en kleur. Als vormgever én frontend developer mixt ie z’n skills met als resultaat een fantastische flow. In z’n vrije tijd is hij een fanatiek sporter!

Karlo Norg, Frontend developer
karlo@squidmedia.nl | 050 211 24 88
×
Anna Mulder

Ik heb daarover ook een mening.

Anna kan eigenlijk alles, behalve haar haren kammen. Geboren als vormgever, maar inmiddels ook heel savvy op het technische vlak. Denkt graag met je mee, maakt niet uit waarover, doe maar een voorstel.

Anna Mulder, Grafisch vormgever
anna@squidmedia.nl | 050 211 24 88
×
Theo Doornbos

Altijd weer spannend hoe een ontwerp wordt ontvangen

Als vormgever ontzettend bedreven in het creëren van eenheid in een ontwerp. Een bepaald gevoel neerzetten met oog voor detail, dat kan Theo als geen ander. Zie deze website!

Theo Doornbos, Grafisch vormgever
×
Ruud de Bruyn

Een koe met haar kalf buiten de deur zettende,

Een e-mail krijgen van Ruud, daar zit gegarandeerd een leuke afsluiter in. ‘Met vriendelijke groet’ vindt hij te cliché. Virtuoos met (zoek)woorden. Een echte zoekmachinespecialist!

Ruud de Bruyn, Teksten & SEO/SEA
×
Wi-Fi

Miauw, raauw, prrrrrr

Wi-Fi is dol op internet. Niets ligt zo fijn als een voorverwarmde laptop met een draadloze verbinding. Verder houdt ze nauwlettend onze muizen in de gaten.

Wi-Fi, Mascotte
×
Jij?

SQUID Media is per direct op zoek naar een medior web developer. Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan op het gebied van webdevelopment? Bekijk dan onze vacature!

Jij?, Medior Webdeveloper
stage@squidmedia.nl | 0595 785 706
×