SQUID Media: sinds 1999

Ooit gestart vanuit een slaapkamertje, maar inmiddels droog achter de oren. Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen werken we met trots aan uiteenlopende projecten voor lokale en minder lokale organisaties, groot en klein.

Met een goed geschoold team van vaste toppers en een mooi netwerk aan partnerbedrijven en freelancers zetten we onze kennis en expertise in voor uiteenlopende opdrachten. Jarenlange samenwerking zorgt dat we perfect op elkaar ingespeeld zijn. Daarbij maakt het niet uit of we elkaar op kantoor of via webcam treffen!

Onze klanten uit Stad, Ommeland en ver daarbuiten zijn van alle markten thuis: lokale toppers zoals Schoonheidsinstituut Het Hogeland, diverse kerkgemeenschappen waaronder De Stadskerk, landelijk opererende bedrijven zoals 123 Startershypotheek, maar ook regionale overheden en instellingen zoals GGD Groningen, iederz en WIJ. Dat levert een mooi divers portfolio op!

Theo Salomons

Anna Mulder

Ruud de Bruyn

Theo Doornbos

Oscar the Grouch

Theo Salomons

Dit zou het kunnen zijn.

Onze man met een plan. Als directeur houdt Theo niet alleen z’n personeel in het gareel maar zorgt hij er ook voor dat alles op rolletjes blijft lopen qua projecten, planning, publiciteit en pinda’s.

Theo Salomons, Eindbaas
theo@squidmedia.nl | 06 30 40 08 87
×
Anna Mulder

Ik heb daarover ook een mening.

Anna kan eigenlijk alles, behalve haar haren kammen. Geboren als vormgever, maar inmiddels ook heel savvy op het technische vlak. Denkt graag met je mee, maakt niet uit waarover, doe maar een voorstel.

Anna Mulder, Grafisch vormgever
anna@squidmedia.nl | 050 211 24 88
×
Ruud de Bruyn

Een koe met haar kalf buiten de deur zettende,

Een e-mail krijgen van Ruud, daar zit gegarandeerd een leuke afsluiter in. ‘Met vriendelijke groet’ vindt hij te cliché. Virtuoos met (zoek)woorden. Een echte zoekmachinespecialist!

Ruud de Bruyn, Teksten & SEO/SEA
×
Theo Doornbos

Altijd weer spannend hoe een ontwerp wordt ontvangen

Als vormgever ontzettend bedreven in het creëren van eenheid in een ontwerp. Een bepaald gevoel neerzetten met oog voor detail, dat kan Theo als geen ander. Zie deze website!

Theo Doornbos, Grafisch vormgever
×
Oscar the Grouch

Beter één gevangen vogel op kantoor dan tien vrije vogels op het balkon

Niet alleen is de bureaustoel op afdeling Berlijn altijd heerlijk voorverwarmd, als lunchtijd-indicator zorgt Oscar er ook voor dat er tijdig gegeten wordt. De rest van de dag zorgt zacht kattengesnurk voor een stukje zen op de werkplek.

Oscar the Grouch, lunchtijd-indicator
oscar@squidmedia.nl
×