Websites bouwen als een baas

We kunnen wel met interessante vaktermen gaan strooien om te laten zien dat we er verstand van hebben, maar daar helpen we niemand mee. Waar we je wel mee kunnen helpen is een oerdegelijk gebouwde website.

Goed geschreven code heeft veel invloed op het functioneren van de website. Denk aan gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, snelheid, toegankelijkheid en compatibiliteit. Dus de carrosserie kan wel blinken van schoonheid, als de motor kapot is, rijdt ie niet.

Werkt de website in elke browser even goed? Is de website geschikt voor mobiele apparaten? Voldoet het aan de eisen van Google? Het internet is constant in ontwikkeling, de mogelijkheden blijven groeien en de eisen worden steeds hoger. Het loont dan ook om ervoor te zorgen dat je website gebouwd is met de juiste kennis en expertise.

Zoekmachines zien geen foto’s en illustraties; alleen maar code. Deze code moet goed gestructureerd en leesbaar zijn en de juiste elementen bevatten zodat zoekmachines precies begrijpen waar de website over gaat. Hoe beter de code hoe groter de kans om goed gevonden te worden.

Omdat we het wiel niet steeds opnieuw willen uitvinden werken we veel met Open Source oplossingen zoals WordPress en Joomla!. Een voordeel van deze systemen is dat ze wereldwijd ondersteund worden door een gigantische community. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig updates beschikbaar zijn en beveiligingsrisico’s snel opgespoord en verholpen worden.

Heb je ook liever een Mercedes? Neem eens een kijkje in onze showroom.