Boost je sales met een professionele webshop

Winkelen waar je maar wilt, op elk gewenst moment. Op zondag met je tablet vanaf de bank of ’s avonds na een lange werkdag als de reguliere winkels al gesloten zijn. Het wordt steeds gewoner om online te shoppen.

Een eigen webshop om je producten digitaal aan de man te brengen. De bestellingen komen binnen, zijn al betaald met iDeal of PayPal, je stuurt het bestelde op naar de klant en klaar is kees. Maar is het allemaal echt zo gemakkelijk?

Bij een professionele webshop komt vaak meer kijken dan je denkt. Want hoe krijg je je bezoekers zo ver dat ze daadwerkelijk een bestelling plaatsen? Hoe versla je de concurrentie? Dat is mede afhankelijk van de impressie die je bij de bezoeker achterlaat. Hoe gemakkelijk ben je te vinden en hoeveel vertrouwen straal je uit? Hoe eenvoudig is het bestelproces? Als je winkelt vanuit je luie stoel, wil je niet lastig gevallen worden met gebruiksonvriendelijke shops.

Maar ook voor de beheerder van de webshop is gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Producten toevoegen, beheren en verwijderen, bestellingen afhandelen en klanten beheren: dat moet geen monnikenwerk zijn.

Hoe een webshop gebouwd wordt, is erg afhankelijk van je wensen en het soort product dat je gaat verkopen. Denk aan specifieke kortingsregels, verzend- en betaalopties, betaalde downloads… Ook als het aankomt op maatwerk helpen wij je verder.

Je eigen professionele webshop lanceren? Op onze ervaring kan je bouwen.