En dit hebben we gemaaktOnze projecten

Zie hier onze Wall of Fame. Ook een plekje bemachtigen tussen deze projecten? Neem dan contact met ons op, dan maken we voor jou ook zo’n pareltje.

Marlan Solid Surface

Marlan is producent van Marlan Solid Surface, een hoogwaardige kunststof die op vele manieren toepasbaar is. Gevestigd in het Groningse Leek, maar met internationale allure. Voor Marlan hebben wij een nieuwe website ontwikkeld.

Walk for Life

Stichting Walk for Life wil jongvolwassenen die met kanker worden geconfronteerd hoop geven en kracht bieden om hun leven weer op te pakken. Dit doet zij onder andere door een wandel- en loopevenement te organiseren en op deze manier geld in te zamelen voor deze groep.

Peter Kuil

Reinigingsbedrijf Peter Kuil verhelpt problemen aan de riolering, is specialist in schoonmaak en blinkt uit in specialistische reiniging. Dit doet zij voor bedrijven, particulieren en op evenementen.

Hoogeland Schilders

Ambachtelijk schilderwerk in een moderne tijd. Hoogeland Schilders uit Uithuizen staat voor vakwerk en wil dit online ook graag laten zien.

Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV

Het Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV is actief op het gebied van geluid en trillingen. Als akoestisch adviesbureau houdt ze zich hoofdzakelijk bezig met “geluid”.

Zonne-BTW

Zonne-BTW vraagt voor u eenvoudig en snel de BTW over uw zonnepanelen terug. Zonder kopzorg, zonder gedoe.

Timmerfabriek de Boer

Timmerfabriek De Boer uit Winsum is hét adres voor ambachtelijk vakwerk. De producten worden in de fabriek gemaakt, maar ook plaatsing en afwerking op locatie kan door Timmerfabriek De Boer verzorgd worden, inclusief isolatie, beglazing en grondverf.

Athletes in Action

Athletes in Action is een beweging van christelijke sporters. Zoals toegewijde supporters niets liever zien dan hun favoriete held in de schijnwerpers, zo geven zij om de podiumplek en de eer van Jezus. Het is hun missie om de sportwereld te bereiken met het christelijke evangelie.

Moritsz Schelwald Optiek

De keuze voor de juiste bril of contactlenzen kan soms moeilijk zijn. Moritsz Schelwald Optiek helpt je daarom graag door gedegen onderzoek en advies.

HOF Eventsupport & AV

De naam Hof is al jaren een gevestigde naam in en rondom Groningen. Opa Hof regelde al in de jaren 50 het geluid tijdens alle evenementen van de gemeente Groningen. In 1984 nam kleinzoon Bart Hof het stokje over.

Kloosterhof Bouw & Timmerwerken

Bij Kloosterhof Bouw & Timmerwerken uit Winsum kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. De werkzaamheden die worden verricht zijn: bouw, houtbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en meubels.

RASBAF

RASBAF is de afkorting van de twee dorpen Rasquert en Baflo, gelegen op het Hogeland in het noorden van Groningen.

Nieuwsgierig geworden? Bel 050 211 24 88 of stuur een