Professionele website voor AAWATER, de specialist voor veilig en schoon water

AAWATER

AAWATER, de legionellaspecialist van Noord-Nederland,  bedient bedrijven en particulieren op het gebied van waterbehandeling, legionella en waterontharders.

Wanneer we in contact komen met AAWATER, beschikt het bedrijf over maar liefst drie verschillende websites: wateroplossingen voor bedrijven, waterontharders voor thuisgebruik en een webshop met aanverwante producten. Aan ons de uitdaging om van een wirwar aan informatie verspreid over drie verschillende systemen één geheel te maken.

Daarom starten we met een conceptueel ontwerp waarin we de informatie stroomlijnen.

Ontwerp

Nadat we de structuur hebben uitgedacht gaan we aan de slag met het grafische ontwerp. De huisstijlkleuren van AAWATER zijn blauw en groen, dus dit gebruiken we ook in de website. Met frisse, heldere fotografie leggen we de nadruk op veilig en schoon water.

De website zal veel informatie bevatten, daarom houden we het ontwerp rustig en overzichtelijk. Met veel witruimte en lichte achtergronden zorgen we voor een overzichtelijk geheel.

Ontwikkeling en onderhoud

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de technische ontwikkeling. We integreren website en webshop door te kiezen voor WordPress en WooCommerce. We ontwikkelen een maatwerk thema en richten het dashboard gebruiksvriendelijk in. Voor de online marketing voegen we gestructureerde gegevens toe, evenals een datalayer voor het meten van handelingen van bezoekers.

Met halfjaarlijkse updates zorgen we ervoor dat het CMS up to date blijft.

Overzicht van ons werk