Bouwderij

Bouwderij is een sterke en betrouwbare partner in het leiden van bouwkundige projecten, het realiseren van bouwplannen en het leveren van houtskeletbouw.

Voor Bouwderij hebben wij een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De doelstelling was om een website te ontwikkelen die aansluit bij de identiteit van Bouwderij: kwaliteit, duurzaamheid, snel en doeltreffend. De wens was bovendien om de website geschikt te laten zijn voor mobiele apparaten, en de vindbaarheid te verhogen.

De nieuwe website voldoet aan de huidige webstandaarden en is responsive gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit of een bezoeker de website op zijn smartphone of op zijn televisiescherm bekijkt.

Door gebruik te maken van WordPress als CMS kan de beheerder de website gemakkelijk up-to-date houden. De website biedt ruimte voor het plaatsen van actualiteiten, zoals nieuwsberichten of opgeleverde projecten.

De WordPress omgeving is volledig op maat ingericht. Banners kunnen per pagina geplaatst worden, de sidebar kan gevuld worden met tekst of nieuwsberichten, en op elke pagina kan een “Call to action” knop toegevoegd worden.

Bijzonder aan deze website is het verticale menu, waardoor de website modern oogt en erg overzichtelijk is.

Naast het uiterlijk en de techniek achter de website hebben we de vindbaarheid van de website verbeterd door het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten.

Wil jij ook een goede, responsive website die goed vindbaar is in Google? Neem contact op!

Bekijk de website:
www.houtskeletbouw-groningen.nl/

Oplevering:

Overzicht van ons werk