Eetcafé Beuving

Eetcafé Beuving is een sfeervol eetcafé in het hartje van Baflo, Groningen. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje in een authentieke, rustieke ambiance.
En het is meer dan alleen een eetcafé. In het Bed and Breakfast kun je genieten van een weldadige rust, terwijl de zaal geschikt is om met grote gezelschappen feest te vieren of te vergaderen.

De vorige website van Eetcafé Beuving was sterk verouderd en dus werd het tijd om deze eens flink op de schop te nemen. Wij hebben het ontwerp en de bouw van deze responsive website verzorgd. Ook hebben we voor een aantal pagina’s zoekmachinevriendelijke teksten geschreven om de vindbaarheid te vergroten.

Fotografie speelt een belangrijke rol in het ontwerp. Binnen ons netwerk hebben we de meest geschikte fotograaf voor deze klus weten te vinden. Nadat wij een fotobriefing hebben gemaakt hebben we vervolgens de fotoshoot op locatie begeleid.

De website geeft nu een goede impressie van het eetcafé, de Bed and Breakfast, de zaal en de cafetaria. Door de zoekmachinevriendelijke teksten is de website ook goed vindbaar in Google


Bezoek de website: 

www.eetcafebeuving.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk