ICT Books

Voor ICT Books heeft SQUID Media een webwinkel ontwikkeld voor de verkoop van Sogeti-boeken. ICT Books is er niet alleen voor fysieke boeken, het is ook een webshop voor e-books.

In 2012 hebben we de webshop voor ICT Books ontwikkeld. Na ruim drie jaar werd het tijd om deze in een nieuw jasje te steken. Naast dit nieuwe jasje moest de website ook goed te bezoeken zijn op smartphones en tablets.

Door al deze wijzigingen is er besloten de website technisch opnieuw op te bouwen zodat ook de code weer van deze tijd is. Het ontwerp van de website is intern opgelost door ICT Books, wij zijn verantwoordelijk voor het meedenken in UI/UX design en het technisch realiseren van de website.

Uiteraard is de content van de oude website netjes gemigreerd naar de nieuwe website zodat alle boeken nog steeds netjes te bestellen zijn en dezelfde vouchercodes nog steeds geldig zijn.

De webshop van ICT Books heeft unieke functionaliteit gekregen door het toevoegen van betaalmogelijkheden via twitter, het achterlaten van een e-mailadres of het invoeren van een vouchercode.

Daarnaast biedt de website ook ePub- en Mobi-varianten van bepaalde boeken aan. Voor deze boeken hebben we een koppeling gelegd met BooXtream. Een service dat door middel van “Social DRM” het boek personaliseert met de gegevens van de gebruiker die het boek bestelt.

Dit maakt ICT Books een moderne en innovatieve webshop voor e-books én echte boeken!

Website
www.ict-books.com

Oplevering:

Overzicht van ons werk