Nieuwe website voor
J.B. Isolatie
in Groningen

J.B. Isolatie

J.B. Isolatie is dé specialist in isolatiesystemen en afwerking in Groningen. Met een team van ca. 25 isolatiespecialisten voert J.B. Isolatie isolatiewerkzaamheden uit. In de utiliteit, industrie en scheepsbouw brengt zij alle voorkomende soorten isolatie aan. Denk hierbij aan warmte isolatie, koude isolatie, akoestische isolatie en brandwerende isolatie.

En de isolatiespecialist was toe aan een nieuwe website. Eentje waarin de dienstverlening in beeld en tekst direct duidelijk gemaakt wordt. Waar plek is voor het tonen van projecten en het voor een bezoeker gemakkelijk is om snel contact op te nemen. Klinkt als een mooie, overzichtelijke klus voor ons.

We zijn begonnen met een conceptueel ontwerp waarin de navigatiestructuur en de inhoud van pagina’s werden bepaald. Belangrijke pagina’s krijgen een plek in het hoofdmenu, secundaire pagina’s stoppen we in een topmenu. Zo ontstaat er onderscheid en sturen we de bezoeker naar de belangrijke onderdelen op de website.

De kleuren uit het logo van J.B. Isolatie zijn rood en zwart. In de fase van grafisch ontwerp kiezen we daarom voor een koele blauwtint als contrastkleur. Dit zorgt voor een goede balans en voor de juiste warme en koude associaties. Een leuk detail in de website van de isolatiespecialist.

Onbezorgd en veilig online dankzij periodiek WordPress onderhoud

Steeds meer klanten kiezen ervoor. En het is ook aan te raden: een onderhoudsabonnement voor het updaten van je WordPress website.

Ook J.B. Isolatie wil graag ontzorgd worden en heeft het onderhoud aan de website uitbesteed aan ons. Zo hebben ze er zelf geen omkijken meer naar en wordt de website actief bijgewerkt. Wel zo veilig.

Meer weten? Hier vind je meer over onze onderhoudsabonnementen.

 

Overzicht van ons werk