Huisstijl en website voor
Klaas Koop Hypotheken
in Groningen

Klaas Koop Hypotheken

Het kopen van een huis is niet iets waarbij je over één nacht ijs gaat. Hetzelfde geldt voor je hypotheek. Want waar moet je op letten en welke financiële mogelijkheden zijn er? Bij Klaas Koop Hypotheken ben je aan het juiste adres voor een antwoord op deze vragen!

Klaas is een goede bekende van ons. Hij is namelijk onze buurman aan de Kieler Bocht en samen met eindbaas Theo heeft hij 123 Startershypotheek opgericht. Waar 123 Startershypotheek zich alleen richt op starters op de woningmarkt, bedient Klaas als onafhankelijk hypotheekadviseur iedereen met vragen en wensen met betrekking tot een hypotheek.

Na bijna 20 jaar ervaring opgedaan te hebben als hypotheekadviseur vond Klaas het in 2019 tijd om op eigen benen te staan. Daar heeft hij natuurlijk een gloednieuwe huisstijl en website bij nodig.

In een gesprek met Klaas stellen we de juiste vragen en komen we erachter wat zijn visie is en welke waarden hij belangrijk vindt. Aansluitend gaan we aan de slag met het logo. We ontwikkelen een beeldmerk met een persoonlijk, vriendelijk en betrouwbaar karakter en ontwerpen aansluitend bijpassende visitekaartjes.

Dan gaan we aan de slag met de website. Daarover is Klaas heel duidelijk: de website moet het gemakkelijk maken om direct contact op te nemen. Hij wil zijn (potentiële) klanten namelijk het liefst fysiek ontmoeten. We zorgen er dus voor dat de contactmogelijkheden prominent op elke pagina in beeld staan.

Geen enkele bezoeker is hetzelfde. Hoewel er bezoekers zijn die graag direct contact willen opnemen zijn er ook genoeg bezoekers die graag eerst meer informatie willen over Klaas Koop Hypotheken om zo een goede indruk te krijgen van de kennis en betrouwbaarheid. Daarom zorgen we ervoor dat deze informatie snel te vinden is. Uitleg over werkwijze en hypotheekadvies plaatsen we op een prominente plek in het hoofdmenu. Overige specifieke informatie is eenvoudig terug te vinden in de kennisbank.

De website ontwikkelen we op basis van WordPress. Wanneer de website technisch klaar is vullen we deze met teksten en foto’s. Met WordPress is het voor Klaas eenvoudig om de website bij te werken. Omdat hij gebruik maakt van ons abonnement voor periodiek WordPress onderhoud is zijn website altijd up-to-date en optimaal beveiligd.

Bezoek website:
www.klaaskoophypotheken.nl

Overzicht van ons werk