Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV

Het Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV is actief op het gebied van geluid en trillingen. Als akoestisch adviesbureau houdt ze zich hoofdzakelijk bezig met “geluid”.

Voor het Noordelijk Akoestisch Adviesburo (NAA) hebben we een nieuw logo ontworpen, daarna de huisstijlmiddelen uitgewerkt en ten slotte een nieuwe website ontwikkeld. NAA kreeg van ons het complete pakket en heeft daardoor dezelfde sterke lijn in al haar communicatie-uitingen.

De responsive website geeft een goed beeld van de werkzaamheden van het NAA. Er is in tekst en beeld ruimte om de werkgebieden toe te lichten, projecten te tonen en nieuws-items te plaatsen. Ook wordt de kennis over geluid op een interactieve manier gedeeld. Probeer bijvoorbeeld eens uit of het aantal geluidsbronnen het volume ook daadwerkelijk verdubbeld, of test jezelf in een quiz over geluid en geluidsoverlast.

Heb jij nou ook behoefte aan een duidelijke lijn in je communicatie? Wil je je kennis op een leuke, interactieve manier delen of ben je gewoon op zoek naar een steengoed ontwikkelde huisstijl of website? Neem dan contact op!

Bekijk website:
www.naa.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk