Remmers Transport

Remmers Transport uit Muntendam is een nationaal en internationaal opererend transportbedrijf. Sinds de jaren dertig – vorige eeuw – is zij gespecialiseerd in speciaal transport, zwaar transport en diepladervervoer.

Naast speciaal transport is Remmers Transport ook gespecialiseerd in het het plaatsen, verplaatsen, demonteren en monteren van machines en productielijnen. Ook voor het verplaatsen van boten en caravans ben je bij Remmers Transport aan het juiste adres. Daarnaast nemen zij ook graag het normale transport voor hun rekening.

De vorige website van Remmers Transport was bijna 9 jaar oud en dus nodig aan vernieuwing toe. Wij ontwikkelden een moderne website, zowel grafisch als technisch. Daarnaast werd het DCT 3.5 CMS aan de nieuwe website gekoppeld.

Op de website worden veel projecten getoond en er is ook een tijdlijn van het bedrijf, waarin onder andere te zien is hoe Remmers in 1955 begon met speciaal transport (spoiler: de lading op twee vrachtwagens, waarbij de achterste achteruit reed).

Website
www.remmerstransport.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk