Remmers Transport

Remmers Transport uit Muntendam is een nationaal en internationaal opererend transportbedrijf. Sinds de jaren dertig – vorige eeuw – is zij gespecialiseerd in speciaal transport, zwaar transport en diepladervervoer.

Het is inmiddels 6 jaar geleden dat wij de vorige website van Remmers Transport hebben opgeleverd, een eeuwigheid in internet-jaren. En hoewel het ontwerp van deze website er niet eens zo slecht uit ziet is de gebruikte techniek wel sterk verouderd. Daarnaast is de website niet responsive en dus niet geschikt om te bekijken op smartphones en tablets. Werk aan de winkel dus!

Het plan is om een nieuwe website te ontwikkelen. Eentje die in elk geval qua techniek flink verbeterd wordt en daarnaast ook qua design weer helemaal van nu is. Een mooie overzichtelijke klus.

Aan de pagina-structuur veranderen we niet zoveel, deze is nog steeds goed. Wel zorgen we er in het ontwerp van de website voor dat deze een eigen smoel krijgt, passend bij Remmers. We maken in de header en footer gebruik van de oranje kleur uit het logo, kiezen voor typografie die tegelijk vriendelijk en robuust is en plaatsen passende iconen in het hoofdmenu.

De website wordt ontwikkeld in WordPress. We ontwikkelen een maatwerk-thema en richten de achterkant van het CMS zo in dat het eenvoudig is om content op de website bij te werken.

Omdat Remmers Transport zich graag focust op het transport regelen wij het onderhoud aan hun WordPress-website. Met ons onderhoudsabonnement voor WordPress websites zorgen we ervoor dat het content management systeem van de websites van onze klanten up-to-date en veilig blijven.

Bekijk website:
www.remmerstransport.nl

Overzicht van ons werk