Tijs Knop

Rijwielverhuur Tijs Knop verhuurt fietsen op Terschelling. Direct aan de haven gelegen is het de ideale plek om als vakantieganger je fiets te huren. Lukt het niet om je fiets direct bij aankomst op te halen? Ze leveren hem graag af bij je vakantiebestemming.

Een fiets huren op Terschelling doe je bij Tijs Knop! En dat gaat tegenwoordig nog gemakkelijker met de nieuwe website die wij voor hen hebben ontwikkeld. SQUID Media deed voor Tijs Knop zowel vormgevingtechnische realisatie en technisch beheer van de nieuwe website.

Bij binnenkomst is direct duidelijk wat het doel van de website is: zo eenvoudig mogelijk fietsen huren. Met een datumprikker kun je aangeven op welke datum je een fiets wilt huren en na de klik verschijnt een overzicht met beschikbare fietsen.

Met het ontwerp hebben we het bezoekers ontzettend gemakkelijk gemaakt om door de website te navigeren. Zo staat de header altijd in beeld waarmee je als bezoeker snel naar je winkelwagen kunt navigeren. In het shop-gedeelte van de website scrolt een balk met daarin een overzicht van de totaalprijs van de bestelling en een bestelknop altijd aan de onderkant van de pagina mee. Zo zie je als bezoeker direct waar je aan toe bent wanneer je een fiets of accessoire bekijkt, en kun je snel en eenvoudig een bestelling plaatsen. Ook het menu in de sidebar staat op de desktop altijd in beeld.

Naast de functie van webshop heeft de website ook een informatieve functie. Op de website is achtergrondinformatie over Tijs Knop en het huren van fietsen te vinden. Daarnaast zijn er tips te vinden over het verblijf op Terschelling en biedt de website ruimte aan nieuwsberichten. Met het toevoegen van deze informatieve pagina’s aan de website wordt de vindbaarheid van de website vergroot met als uiteindelijke doel: meer conversie in de webshop!.

Bekijk hem hier:
www.tijsknop.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk