Timmerfabriek de Boer

Timmerfabriek De Boer uit Winsum is hét adres voor ambachtelijk vakwerk. De producten worden in de fabriek gemaakt, maar ook plaatsing en afwerking op locatie kan door Timmerfabriek De Boer verzorgd worden, inclusief isolatie, beglazing en grondverf.

Voor Timmerfabriek de Boer uit Winsum hebben we een nieuwe website ontwikkeld. De vorige was al een aantal jaren oud en begon er inmiddels wat gedateerd uit te zien. Ook was het niet eenvoudig om de website te beheren doordat er geen gebruik gemaakt was van een contentmanagementsysteem.

Wij kregen de opdracht om een nieuwe, moderne, website te ontwerpen waarin genoeg ruimte is om projecten te tonen en waarop bezoekers uitgenodigd worden om contact op te nemen.

Het resultaat is een website die perfect aansluit bij de wensen van Timmerfabriek de Boer en door de bezoeker snel en goed op elk device te bekijken is. Door gebruik te maken van WordPress als CMS is het voor Timmerfabriek de Boer eenvoudig om de website te onderhouden.

Naast het ontwerp en de technische realisatie is de website door ons gevuld. De teksten op de website hebben we geredigeerd en gedeeltelijk geschreven. Ook hebben we de teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Heb jij nou ook een website die aan vervanging toe is? Wil je gebruik maken van de voordelen die een contentmanagementsysteem je biedt? Of wil je beter gevonden worden in Google? Neem contact op, we helpen je graag!

Bekijk hem hier:
www.timmerfabriekdeboer.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk