Nieuwe website voor
Van der Molen Bouwadvies

Van der Molen Bouwadvies

Van der Molen Bouwadvies is het adres voor bouwkundige keuringen, bouwadvies en bouwbegeleiding. Gevestigd in Slochteren, dus als geen ander expert op het gebied van aardbevingsschade. Voor Van der Molen Bouwadvies ontwikkelden wij een nieuwe website op basis van het WordPress CMS.

Enige tijd geleden hebben we de hosting en het onderhoud van de voorgaande website overgenomen. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden kwamen we er steeds meer achter dat de website technisch niet zo goed in elkaar stak en dat onderhoud daardoor onnodig veel tijd koste.

Voor klanten is dit natuurlijk nooit leuk om te horen, maar een nieuwe website is in zo’n geval op de lange termijn de beste en meest voordelige oplossing. Bovendien was er ook in het ontwerp nog wel een verbeterslag te maken. 1+1=2, dus werd er besloten om geen geld meer te steken in onderhoud en reparaties, maar een volledig nieuwe website te ontwikkelen.

We starten met het ontwikkelen van een menustructuur. De vier onderdelen van de dienstverlening vormen het hoofdmenu zodat bezoekers direct een indruk krijgen van de werkzaamheden die Van der Molen Bouwadvies aanbied. Andere belangrijke pagina’s krijgen een plek in een topmenu. Deze zal iets minder prominent worden vormgegeven. Alle overige pagina’s krijgen een plek onderaan de pagina, in de footer.

Tijdens deze conceptfase ontwikkelen we ook een functioneel ontwerp. Hierin brengen we alle onderdelen in kaart en bepalen we welke onderdelen op welke pagina’s terugkomen.

SQUID Media heeft mij op een persoonlijke en professionele wijze geholpen. De nieuwe website laat precies zien waar ik met mijn bedrijf voor sta. Ik ben er heel blij mee!

Leo van der Molen, Van der Molen Bouwadvies

De bouw van een toekomstbestendige website

Nadat we een GO krijgen op het ontwerp starten we met de technische realisatie van de nieuwe website. We ontwikkelen een maatwerk-thema voor het content management systeem (CMS) WordPress en zorgen ervoor dat we niet teveel plug-ins gebruiken voor functionaliteit die we ook eenvoudig zelf kunnen schrijven.

Na de technische oplevering wordt de website gevuld met content. We lossen nog wat bugs op en dan is het tijd om de website live te zetten.

We kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op dit project. En Van der Molen Bouwadvies weet nu zeker dat er bij het onderhoud aan de website geen onverwacht hoge kosten ontstaan. Met ons abonnement voor periodiek WordPress onderhoud is Leo er daarnaast van verzekerd dat de website actief en regelmatig wordt bijgewerkt.

Overzicht van ons werk