VDV Inspectie

Bent u op zoek naar een specialist in NEN-keuringen, gereedschapkeuringen of hijsmiddelkeuringen? Dan bent u bij VDV Inspectie aan het juiste adres.

Voor VDV Inspectie heeft SQUID Media een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De informatieve website geeft een goed beeld van de dienstverlening van VDV Inspectie en is ontwikkeld op basis van het gebruiksvriendelijke CMS WordPress.

Binnen de website is een klantenportaal ontwikkeld waarin klanten hun NAW-gegevens kunnen beheren en specifiek voor hen beschikbaar gestelde documenten kunnen inzien en downloaden. Omdat de gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat kan deze vertrouwelijke informatie niet achterhaald worden door hackers.

De website is goed vindbaar in zoekmachines als Google dankzij de door ons geschreven SEO-teksten. En omdat de website responsive is gebouwd is deze ook goed te bekijken op smartphones en tablets.

Heb jij ook een specifieke wens, zoals het klantenportaal dat we voor VDV Inspectie hebben ontwikkeld? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk website:
www.vdvinspectie.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk