Walk for Life

Stichting Walk for Life wil jongvolwassenen die met kanker worden geconfronteerd hoop geven en kracht bieden om hun leven weer op te pakken. Dit doet zij onder andere door een wandel- en loopevenement te organiseren en op deze manier geld in te zamelen voor deze groep.

Voor stichting Walk for Life hebben wij in samenwerking met Dizain een nieuwe website ontwikkeld. Onze onderburen tekenden voor het ontwerp, wij hebben de website technisch opgeleverd.

Binnen de website is er uiteraard ruimte voor achtergrondinformatie en actualiteiten, maar de focus ligt op de Walk zelf. Een menu met de belangrijkste informatie blijft standaard aan de linkerkant van het scherm staan. Door middel van dit menu kan de bezoeker snel informatie over het programma en de te lopen afstanden vinden. Ook wordt de bezoeker op deze plek uitgenodigd om zich aan te melden voor de Walk of om een donatie te doen.

Verder is er ruimte voor verhalen van deelnemers. Uiteraard is de website responsive gebouwd en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Bekijk hem hier:
www.walkforlife.nl

Oplevering:

Overzicht van ons werk