Nieuwe website voor Bouwderij

Bouwderij

Bouwderij is een sterke en betrouwbare partner in het leiden van bouwkundige projecten, het realiseren van bouwplannen en het leveren van houtskeletbouw.

Voor Bouwderij ontwikkelden we in 2016 een responsive website met behulp van de moderne technieken en op dat moment geldende webstandaarden.

De hoogste tijd voor een overhaul dus! Inmiddels zijn niet alleen webstandaarden veranderd, ook het bedrijf is gegroeid en heeft inmiddels andere behoeftes.

Nieuwe huisstijl

In de afgelopen 7 jaar is de huisstijl van Bouwderij veranderd naar hoofdzakelijk goud en bruin. Dit hebben we in de website gecombineerd met blauw om het geheel meer dynamiek te geven. Het logo bestaat uit zowel hele ronde vormen als scherpe hoeken, iets wat terugkomt in de kaders en lijnen die in de website zijn gebruikt.

Bij het kiezen van de juiste kleuren hebben we bovendien rekening gehouden met voldoende contrast, zodat ook bezoekers met een visuele beperking de website goed kunnen bedienen.

Op de nieuwe website kunnen naast standaard tekstpagina’s ook projecten en nieuwsberichten geplaatst worden. Bovendien is er de mogelijkheid om quotes van opdrachtgevers en medewerkers uit te lichten.  Op de pagina “Werken bij” is bovendien ruimte voor vacatures.

Met behulp van verschillende contentlagen kunnen projecten, nieuwsberichten en quotes naar wens toegevoegd worden op elke pagina. Zo is elke pagina flexibel in te richten door de beheerders van de website.

De header van de website is vastgezet aan de bovenkant van het scherm. Zo blijven het logo en het hoofdmenu altijd in beeld en kunnen bezoekers ook na uitgebreid scrollen direct verder navigeren. De achtergrond gebruikt in de header komt weer terug in de footer onderaan de website, daarmee heeft de website een kop en een staart.

Natuurlijk is de website responsive gebouwd en daarmee ook heel goed te bedienen op mobiele apparaten.

Overzicht van ons werk