Digitale verbouwing voor Tijs Knop fietsverhuur Terschelling

Tijs Knop

Fiets huren op Terschelling? Dan ben je bij Tijs Knop aan het juiste adres! Direct aan de haven, en dankzij de nieuwe website bekijk je vooraf alle informatie en het assortiment.

Voor Tijs Knop fietsverhuur Terschelling ontwikkelden we in 2018 een website met maatwerk boekingsmodule. Deze boekingsmodule was op basis van WooCommerce opgezet, en maakte het mogelijk dat bezoekers online fietsen konden bestellen voor specifieke periodes.

Websites verouderen maar ook interne bedrijfsprocessen zijn soms aan een update toe. Tijs Knop besloot eerder dit jaar over te stappen naar de Fietsverhuur-software van Mijn Fietsverhuur. Dit systeem komt met barcodes voor de fietsen die gescand kunnen worden, en een web-interface waarmee gebruikers fietsen kunnen bestellen.

Nieuwe website

We gingen direct aan de slag met een fris nieuw design, waarin het assortiment en de beleving de hoofdrol speelt. Met een helder overzicht en doorklikmogelijkeden naar het bestelplatform, zetten we een gebruiksvriendelijke website neer waarop Tijs Knop zichzelf kan profileren.

De achterliggende pagina’s van de oude website mogen behouden worden, dus deze importeren we met de native importeerfunctie van WordPress. We besteden extra aandacht aan digitoegankelijkheid en laadsnelheden. Omdat de boekingsmodule verdwijnt zetten we een lichtgewicht website neer. Door flexibele indelingsmogelijkheden kan Tijs Knop de website verder zelf naar smaak inrichten.

Onderhoud

Wanneer de nieuwe website klaar is, lanceren we deze op de bestaande domeinnaam. De oude website zetten we op een tijdelijk subdomein en schermen we af voor bezoekers, zodat Tijs Knop de administratie kan afronden. Voor de oude website was een onderhoudsabonnement voor kwartaal-updates, deze wordt nu ingezet voor de nieuwe website. Hiermee blijft het CMS up-to-date en houden we de beveiligingsstandaarden hoog.

Overzicht van ons werk